Dimecres 1 de febrer va tenir lloc la presentació per part del Síndic de Greuges de l'informe anual, en el marc del la qual es va organitzar un cicle de conferències al voltant de la tasca acomplerta per la institució. Avui s'inicia aquest cicle amb una conferència sobre la situació dels drets a Catalunya






01/02/2017

La conferència, presentada pel periodista Ramon Pellicer, i amb la intervenció del Síndic de Greuges, es va centrar en explicar les actuacions més rellevants dutes a terme durant el 2016, les xifres més destacades en relació amb la tasca de defensa dels drets encomanada a la institució i els reptes de futur. Posteriorment, es va organitzar un torn obert de paraules on tots els assistents van poder fer les seves aportacions.

La Federació de Municipis de Catalunya va estar representada en aquest acte pel secretari general, Juan Ignacio Soto Valle. La conferència va ser la primera de les cinc que se celebraran a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa, amb l'objectiu d'apropar la institució al territori i de conèixer millor les inquietuds de les entitats.