Marc Garcia, vicepresident de l'Àmbit de Prevenció i Seguretat Pública de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Sant Julià del Llor i Bonmatí, participarà en la jornada prevista per al 16 de febrer sobre els '10 anys de Plans Locals de Seguretat Viària a Catalunya'






08/02/2017

La jornada, organitzada pel Servei Català de Trànsit i que se celebrarà a la Sala d'actes del Departament d'Interior, pretén ser un espai comú per compartir experiències i bones pràctiques locals per millorar la seguretat viària i reduir els accidents de trànsit. Es presentaran també anàlisi dels primers 77 plans locals de seguretat viària ja avaluats, amb l’objectiu de determinar l’aplicació d’aquests plans i la reducció de la sinistralitat viària. Cal recordar que 229 municipis disposen ja de pla local de seguretat viària, arribant  al 89% de la població de Catalunya.

Entre d'altres qüestions, a la jornada es tractarà sobre l’aplicació dels plans locals de seguretat viària i es presentaran diverses experiències de la seva aplicació, com la del Prat de Llobregat, la de Vic o la de Matadepera.

Més informació i inscripcions: protocol.interior@gencat.cat