El Fòrum de l'Economia de l'Aigua celebra una nova edició el proper 5 d’abril de 2017, al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona. En aquesta ocasió es comptarà amb la presència del Premi Nobel de la Pau de 2007, Mohan Munasinghe que ens parlarà de l’aigua des del punt de vista del canvi climàtic i la sostenibilitat






20/03/2017

El Fòrum de l'Economia de l'Aigua és una iniciativa auspiciada per la Universitat d'Alcalá (UAH) i liderada per un grup d'acadèmics en el marc del programa d'activitats en commemoració del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes, nascut a Alcalá de Henares (Madrid), seu de la Universitat.

El Fòrum té per objecte promoure un espai independent de reflexió i diàleg sobre el cicle urbà de l'aigua des de l'òptica de la seva gestió, de cara a abordar diferents desafiaments que enfronta el sector i que són de la màxima actualitat i prioritat, a nivell mundial.

En aquesta ocasió hi participaran destacats experts nacionals i internacionals que com en les edicions anteriors oferiran, des d’ una perspectiva multidisciplinària i a partir dels seus diferents àmbits professionals, els seus coneixements sobre els reptes als que s’enfronta el recurs.