Una resolució dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a festivals de música. Està publicada al DOGC número 7343, de 4 d'abril de 2017

10/04/2017

L'objecte d'aquesta línia de subvencions és donar suport a festivals de música de caràcter professional,d'acord amb les modalitats següents: a) Subvencions a una edició dels festivals organitzats per ajuntaments o ens que en depenen, així com els organitzats per empreses o entitats privades amb un finançament majoritàriament públic; b) Subvencions triennals a festivals d'alt interès cultural. En aquesta modalitat se subvencionen tres edicions consecutives d'un únic festival de cadascuna de les especialitats següents: 1. música clàssica; 2. música clàssica catalana; 3. música antiga; 4. música clàssica contemporània; 5. lied i música de cambra; 6. lírica, música clàssica i dansa; 7. pop rock; 8. cançó d'autor; 9. música d'arrel tradicional; 10. música de jazz.

Poden ser beneficiaris dels ajuts els ajuntaments de Catalunya i ens que en depenen, incloses les societats mercantils amb capital social íntegrament o majoritàriament públic.

Són subvencionables les despeses previstes en la base general 5.

La quantia de les subvencions té els límits previstos en la base 4.

La documentació que cal presentar amb la sol·licitud es preveu a la base 6.

Els criteris de valoració es preveuen en la base 7.

El pagament en la base 9 i la justificació en la base 10.