En aquesta jornada, que tindrà lloc divendres 26 de maig a Barcelona, s’analitzaran els aspectes concrets de la defensa de les Administracions Públiques a la jurisdicció contenciosa administrativa, com ara les mesures cautelars, el procediment abreujat, l’execució de sentències, o els procediments especials, entre d’altres






25/04/2017

Entre d'altres temes, s'analitzaran les incidències processals de la representació i defensa de l’Administració local, l’execució de sentències, i es farà una anàlisi de la futura Llei de contractes del sector públic, i de les lleis 39/2015 i 40/2015 i la seva incidència en l'administració electrònica.

El termini d’inscripció finalitza el dia 19 de maig de 2017. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre d’ajuntaments possible) i l’ordre de recepció de les inscripcions.
 
Hi col·laboren: l’Associació Catalana de Juristes de l'Administració Local i l’Associació de Lletrats d'Entitats Locals d'Espanya.