Aquestes bases tenen per objecte regular el Premi Enric Prat de la Riba al millor treball de recerca inèdit sobre dret local i pot abastar temes financers, tributaris, d'organització territorial, de règim jurídic local, de funció pública, així com d'aplicació normativa de la transparència, el dret d'accés a la informació pública i el bon govern en l'àmbit local, entre d'altres

25/04/2017

La Diputació de Barcelona (DIBA) i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) acorden atorgar el Premi Enric Prat de la Riba al millor treball de recerca inèdit sobre qualsevol aspecte del dret local.

Poden optar a aquest Premi el professorat universitari, l'alumnat universitari de postgrau, els doctorands que estiguin vinculats per contracte o per matrícula a qualsevol de les universitats públiques catalanes i el personal al servei dels governs locals de Catalunya especialitzats en dret local i que hagin conclòs la seva recerca en el període que s'indiqui en la resolució de convocatòria corresponent.

Es pot optar a aquest Premi en modalitat individual o formant part d'un equip investigador. En aquest darrer cas, tots els membres de l'equip han de reunir el criteri de participació exposat en el paràgraf anterior.

El premi consisteix en una dotació econòmica. L'EAPC, en coordinació amb la DIBA, pot publicar, presentar i difondre el treball. La dotació econòmica del premi és la que s'especifica en la resolució de convocatòria i resta condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient en el pressupost de l'EAPC. En el cas que es premiï un treball col·lectiu, el receptor del premi ha de ser l'investigador o investigadora responsable.