Elena Alarcón, tinent d'alcalde d'Empreses, Innovació i Ocupació de Viladecans, va assistir com a representant de l'FMC a la jornada tècnica que va tenir lloc ahir dimarts 25 d'abril sobre la Finestreta Única Empresarial






26/04/2017

En la jornada, que es va celebrar a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, es va fer un acte de reconeixement als 19 ajuntaments pioners en la implantació de la Finestreta Única Empresarial: Viladecans, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Santa Perpètua de Mogoda, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Matadepera, Sant Feliu de Codines, Manlleu, Carme, Camarasa, Montgai, Vilaller, Preixens, Ivars de Noguera, Alcarràs, Foradada, Sarrià de Ter i Riudarenes.

La Finestreta Única Empresarial (FUE) ja està implantada al 96% dels municipis del país. En concret, la FUE està ja en ple funcionament en 905 localitats i properament s’instaurarà a 15 municipis més. D'aquesta manera, aquesta 'eina de simplificació administrativa cobreix ja el 76% de la població del país.