La Federació de Municpis de Catalunya acull aquest matí la tercera sessió del cicle 'Europa: una mirada local', amb la amb la finalitat d’obtenir informació útil de primera mà dels experts sobre temes d’actualitat d’interès local des d’una òptica global






11/05/2017

La sessió d'avui està dedicada a la integració i la cohesió social a la Unió Europea. Per parlar d'aquest tema, hem convidat Anna Terrón, presidenta executiva i cofundadora d'Instrategies. Va ser secretaria d’Estat d’Immigració entre el 2009 i 2011, secretaria per a la Unió Europea a la Generalitat de Catalunya 2006-2010 i membre del Comitè de les Regions de la UE 2004-2009. Actualment, és assessora especial de la Comissaria Europea Cecilia Maström i col·laboradora amb el Secretariat de la Unió per al Mediterrani.És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració.

La primera sessió d'aquest cicle de debats de l'FMC va tenir lloc el passat 26 d'abril i va tractar sobre el futur d'Europa i els drets socials. A la segona sessió, el 5 de maig, es va debatre sobre les polítiques d'ocupació juvenil.