El passat 23 de maig es va celebrar una nova reunió entre la Federació de Municipis de Catalunya, l’ACM, UGT, CCOO, i les associacions empresarials del sector de la neteja més representatives a Catalunya, ASCEN i ASPEL, després de la signatura del Codi de bones pràctiques en l’àmbit de la contractació pública local del servei de neteja, realitzada el 25 de novembre de 2016






25/05/2017

En aquesta reunió, celebrada a la Federació de Municipis de Catalunya, es va acordar en primer lloc fer una tramesa a tots els alcaldes i alcaldesses de dues entitats municipalistes de la signatura de l’Acord, així com també una proposta d’acord adhesió al Codi de Bones pràctiques en la contractació pública del servei de neteja.

En un altre ordre de coses, els assistents també ban acordar realitzar una sessió informativa durant el proper mes de juliol, adreçat a les entitats adherides a l'FMC i l'ACM, amb l'objectiu d'explicar els continguts dels acords i experiències de bones pràctiques.

Finalment, els assistents van acordar constituir una Comissió de Seguiment, tal i com estableix l'Acord. Aquesta comissió serà paritària i estarà formada per un/a representant de cada una de les parts signats de l’Acord. La Comissió de seguiment es reunirà desprès de l’estiu.