Avui dilluns 12 de juny té lloc una nova sessió del Seminari Tècnic Local de l'FMC en la que Antonio Magariños, director general adjunt de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, parla sobre l'Orto 3D i la Sostenibilitat; i Francisco Javier Varela Alegre, director de Planificació i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, explica el manteniment del clavegueram urbà: eines avançades de gestió eficient






12/06/2017

Immediatament després de les dues ponències, Ramon Arandes, director del Seminari Tècnic Local de la Federació de Municipis de Catalunya, parla sobre l'aprofitament de les aigües del subsòl: una aposta per la sostenibilitat. A continuació, s'ha programat per a tots els assistents una visita a la Font Màgica de Montjuïc.

Al juliol, en la sessió del Seminari Tècnic Local dedicada a l’urbanisme s’abordaran tres temes de divers contingut però, alhora, de gran actualitat. Després del parèntesi estival, al setembre, tindrem una sessió dedicada a tres aspectes d’ampli abast en relació als projectes en el medi urbà, un element de referència de Barcelona. Durant la sisena sessió s’analitzaran aspectes relacionats amb la gestió urbanística, una de les matèries amb major demanda a les enquestes. Les dues darreres sessions d’enguany se centraran en la gestió dels serveis urbans, al novembre, abordant un tema de gran actualitat com és la gestió sostenible i la economia circular en relació als RSU; i en la mobilitat, al desembre; sens dubte una de les àrees d’actuació dels municipis que més canvis està experimentant als darrers anys.

Recordem que el Seminari Tècnic Local es va iniciar el 28 d'abril amb una sessió dedicada al planejament urbanístic; i la segona sessió, que va tenir lloc el 19 de maig, es va centrar en la contaminació atmosfèrica.