Ja s'ha editat el tercer vídeo d'aquesta campanya, on participa la Cambra de Comerç de Lleida juntament amb les Cambres de Comerç de Girona, Andorra i Pirineus Orientals






27/06/2017

POCTEFA és l'acrònim del Programa INTERREG V-A Espanya-França-Andorra. Es tracta d'un programa europeu de cooperació territorial creat per fomentar el desenvolupament sostenible del territori fronterer entre els tres països.

El suport financer comunitari es destina a reforçar la integració econòmica i social d'aquesta zona. POCTEFA cofinança projectes de cooperació transfronterera dissenyats i gestionats per actors dels dos costats dels Pirineus i de les zones properes que participen al Programa preservant el desenvolupament intel·ligent, sostenible i integrador del territori.

El Programa s'adreça ala actors del sector públic i privat de la zona de cooperació. Poden ser beneficiaris els organismes públics, empreses, agències de desenvolupament, agrupacions, associacions, fundacions, cambres de comerç o centres d'ensenyament, entre d'altres tipus d'entitats o agrupacions.