Un espai de trobada amb l'esport local, que tindrà lloc el 26 i 27 d'octubre al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona






10/07/2017

Posar en valor el rol de l’esport municipal és un dels objectius definits per Esports de la Diputació de Barcelona dins el present mandat. Entre les accions previstes per assolir l’esmentat objectiu es troba l’organització del Congrés de l’Esport Local. Coincidint amb els vint-i-cinc anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, esdeveniment que va contribuir a dinamitzar determinades pràctiques esportives i que va propiciar també l’aplicació de noves fórmules de gestió de l’esport, avui en fase de revisió, juntament amb una incipient professionalització del sector, és un bon moment per fer balanç.

El congrés, organitzat per la Diputació de Barcelona, es presenta com un espai on aportar coneixements, experiències i reflexions des de diferents punts de vista, interns i externs al món de l’esport. Un espai de trobada on analitzar el present i sobretot els reptes de futur de l’esport local, un punt de partida per dibuixar noves estratègies: on som i cap a on anem?

L'estructura del Congrés pivotarà en tres cercles concèntrics essent el seu nucli les persones, sobre el qual orbiten les organitzacions esportives i la societat.