El curs, organitzat per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, tindrà lloc els dies 11 a 13 de setembre a Santander, sota la direcció de Luciano Parejo






12/07/2017

El futur dels governs locals intermedis està en entredit. Per una banda, determinats actors polítics advoquen per la seva supressió. Per l'altra, no són poques les veus autoritzades que consideren que, sens perjudici de mantenir la seva necessària existència, han d'experimentar una transformació profunda, a fi de respondre e adequadament a les necessitats actuals.

Conscients d'aquesta realitat, a través d'aquest curs d'estiu, es proposa abordar una reflexió ben fonamentada sobre el futur dels governs locals intermedis (diputacions provincials, cabildos i consells insulars), que partint d'una imatge fidedigna del seu posicionament institucional i real, ofereixi també propostes de futur, comptant per a això amb aportacions provinents de diverses disciplines (Dret, Economia, Geografia, etc.), a càrrec de destacats especialistes en les diferents matèries.