Resolució ENS/1721/2017, de 13 de juliol, publicada al DOGC número 7416, de 20 de juliol de 2017

20/07/2017

Se seleccionen 6 centres públics i 3 centres privats.

El contingut del Programa de mobilitat formativa i cooperació europea i internacional en els ensenyaments professionals és el que conté l'annex 1 de la Resolució ENS/2707/2015, de 19 de novembre.

La sol·licitud, i el procediment per a la seva compleció, es troba, segons correspongui, en el portal de centres del Departament (http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Inici/PortalCentres) i el portal de centres d'altres titularitats (http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/Educacio/PCentrePrivat/PCPInici).

La tramitació de la sol·licitud s'ha de fer, segons la titularitat del centre. Els centres de titularitat municipal. Enviar la sol·licitud, junt amb la documentació corresponent, a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, mitjançant tramesa genèrica a través de la plataforma EACAThttp://www.eacat.cat.

El termini de presentació de sol·licituds és des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC fins al 19 de setembre de 2017.