La resolució EXI/1735/2017, de 12 de juliol, publicada al DOGC número 7418, de 24 de juliol, obre la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a donar suport a actuacions de cooperació al desenvolupament per a l'any 2017 (codi de convocatòria Oberta 2017), per a les línies de subvencions següents: línia 1: suport a actuacions i iniciatives vinculades al desenvolupament; i línia 2: suport a moviments socials del Sud

26/07/2017

Aquesta convocatòria vol promocionar les accions, impulsades des de la iniciativa civil i, d'acord amb els objectius, valors i prioritats que estableix la Llei 26/2001, de 31 de desembre, de cooperació al desenvolupament, que aconsellen donar suport a dues línies d'actuacions que, per les característiques i especificitats pròpies, no poden ser ateses per mitjà de les convocatòries regulars de projectes i programes de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

La distribució d'aquesta dotació és la següent: Línia 1. Suport a actuacions i iniciatives vinculades al desenvolupament. 300.000 euros. Línia 2. Suport a moviments socials del Sud. 200.000 €.

Terminis de presentació de les sol·licituds per a les dues línies de subvencions:

a) Primer procediment: Concursen totes les sol·licituds de subvenció entrades des del dia següent de la publicació de la convocatòria fins al dia 8 de setembre de 2017, inclòs. El termini màxim per a resoldre aquest procediment serà de dos (2) mesos des de la data màxima de presentació de la sol·licitud.

b) Segon procediment: Concursen totes les sol·licituds de subvenció entrades des del dia 12 de setembre de 2017 fins al 31 d'octubre de 2017. El termini màxim per a resoldre aquest procediment serà d'un (1) mes des de la data màxima de presentació de la sol·licitud.

En qualsevol cas, la resolució i la notificació de les resolucions de concessió de les subvencions s'han d'efectuar en el termini màxim de sis mesos a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta convocatòria al DOGC.