• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Setmana Europea de les Regions i les Ciutats 2017
Setmana Europea de les Regions i les Ciutats 2017


Organitzada pel Comitè Europeu de les Regions i la Comissió Europea, tindrà lloc els propers 9 a 12 d'octubre a Brussel·les sota el lema 'Regions i ciutats treballant per un futur millor'

12/09/2017

La Setmana Europea de les Regions i les Ciutats (EWRC ) inclou debats, seminaris i tallers al voltant de tres eixos temàtics: 1) construint ciutats i regions resilients; 2) regions i ciutats agents del canvi;  i  3) compartir coneixements per arribar a resultats.

La Diputació de Barcelona és una de les 28 associacions regionals seleccionades per organitar actes al llarg d’aquesta setmana. En concret, liderarà el consorci ‘Cities for global agendas’ , en el que participen les ciutats de Copenhaguen (Dk), Liverpool (RU) i Malmö (SE), juntament amb les regions de Hannover (D) i Wielkopolska (POL). El consorci organitzarà el proper 10 d’octubre el debat ‘Europe’s Cities Delivering the Big Global Agendas’, on es presentaran els millors exemples dels territoris participants en relació a la implementació de les Agendes Globals. A més, hi intervindrà un representant de la Comissió Europea per tractar sobre l’acció europea en aquest àmbit.

La Setmana Europea de les Regions i les Ciutats, l’esdeveniment més important en relació a la política regional de la UE, permet que representants del mon local i regional d’Europa presentin les millors pràctiques i experiències de desenvolupament territorial. En aquesta 15a edició es preveu la participació de 5000 participants experts i electes de tots els nivells de govern, així com representants del mon acadèmic i del sector privat.

Font: Butlletí dels governs locals i Europa
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC