Municipàlia obrirà les seves portes el proper dimarts 24 d'octubre de 2017 per seguir sent referent i mantenint el lideratge en el sector dels serveis i equipaments per a les municipalitats. En aquesta 19a edició de la Fira, la Federació de Municipis de Catalunya de nou hi serà present amb un estand, on oferirà tots els seus serveis






24/10/2017

La ciutat de Lleida torna a ser el referent d’equipaments i serveis urbans per als ajuntaments. Municipàlia es va crear l'any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipàlia la fira internacional líder del sector a l’Estat espanyol.

Municipàlia obrirà les portes del 24 al 26 d’octubre de 2017, 3 dies en els quals es presentarà una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que ens aportaran solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.

Dins de l'estand de la Federació de Municipis de Catalunya hi tindrà cabuda un espai per al Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (FORUMSD).