Resolució TES/2691/2017, de 6 de novembre, publicada al DOGC número 7501, de 22 de novembre de 2017

23/11/2017

Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per: a) Les bases de les subvencions destinades a cofinançar les despeses extraordinàries realitzades pels ens locals i generades pel transport d'aigua destinada al consum domèstic mitjançant vehicles cisterna, o per l'execució d'obres o d'actuacions d'urgència equivalents destinades a resoldre de manera immediata problemes de potabilitat o mancança d'aigua, fetes públiques per la Resolució TES/2518/2017, de 25 d'octubre, per la qual es fa públic l'Acord del Consell d'Administració de l'Agència Catalana de l'Aigua pel qual s'aproven les bases d'una línia de subvencions destinades a cofinançar les despeses extraordinàries realitzades pels ens locals i generades pel transport d'aigua destinada al consum domèstic mitjançant vehicles cisterna, o per l'execució d'obres o d'actuacions d'urgència equivalents destinades a resoldre de manera immediata problemes de potabilitat o mancança d'aigua, i la delegació en la Direcció de les facultats per a l'aprovació de les corresponents convocatòries i per resoldre l'atorgament de les subvencions (DOGC núm. 7484, de 30 d'octubre de 2017); i, b) La normativa general de subvencions.

La dotació màxima de les subvencions previstes en aquesta convocatòria és de 300.000 euros, amb càrrec a la partida dels pressupostos de l'Agència Catalana de l'Aigua: capítol 4, Transferències corrents, article 46, A ens locals i corporacions locals per a l'any 2017.

Les despeses objecte de subvenció han d'haver estat realitzades dins del període comprès entre l'1 de juny de 2017 i el 31 de desembre de 2017. Es considera despesa realitzada la justificada i efectivament pagada. No es consideren despeses pagades aquelles que hagin estat objecte de compensació.

Els ens locals sol·licitants poden presentar l'acord de sol·licitud i la documentació a la qual fa referència la base 3, feta pública per la Resolució TES/2518/2017, de 25 d'octubre, per la qual es fa públic l'Acord del Consell d'Administració de l'Agència Catalana de l'Aigua, pel qual s'aproven les bases d'una línia de subvencions destinades a cofinançar les despeses extraordinàries realitzades pels ens locals i generades pel transport d'aigua destinada al consum domèstic mitjançant vehicles cisterna, o per l'execució d'obres o d'actuacions d'urgència equivalents destinades a resoldre de manera immediata problemes de potabilitat o mancança d'aigua, i la delegació en la Direcció de les facultats per a l'aprovació de les corresponents convocatòries i per resoldre l'atorgament de les subvencions abans del 31 de gener de 2018.

Les sol·licituds de subvencions i d'altres tràmits associats al procediment de concessió, justificació, modificació i revocació d'aquestes subvencions s'han d'efectuar i trametre per mitjans telemàtics. El formulari normalitzat de sol·licitud es pot obtenir al tràmit Sol·licitud de subvenció dins del servei ACA -Subvenció transport aigua amb cisternes 2017, definit a EACAT, i que correspon al tràmit pel qual se sol·licita la subvenció. (Model contingut en l'annex d'aquesta convocatòria).

El període per presentar sol·licituds comença l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC, i finalitza el dia 31 de gener de 2018.