IX Jornada de Treball Social i Universitat, que tindrà lloc el dijous 14 de desembre del 2017 a l’Aula Magna del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona






27/11/2017

Aquestes jornades estan destinades al món professional, a l’acadèmic, als estudiants de grau i als estudiants de postgrau de la URV i de la resta d’universitats, i van néixer amb el propòsit d’esdevenir en un espai permanent i continuat d’actualització, perfeccionament, reflexió i debat sobre qüestions d’interès per al món del treball social i de totes les persones que operen en l’escenari social. En aquest espai, doncs, entren en debat els vessants acadèmics i professionals per tractar les realitats en les quals treballem, les metodologies utilitzades i la necessària innovació en la intervenció social.

L’edició d’enguany es presenta sota el títol "L’atenció centrada en la persona”. Els canvis socials han generat noves necessitats que creen nous perfils d’usuaris i obliguen els professionals a revisar els serveis i a posar en el centre l’atenció a la persona, per tal de poder millorar-li la qualitat de vida i el benestar. Això significa donar-li veu, respectar la seva dignitat i fer-li possible la participació activa des dels seus drets i deures i, per tant, des de l’assumpció de les seves responsabilitats.