Una resolució de l’Institut Nacional d’Administració pública té per objecte la convocatòria de l’acció formativa 'Itinerari d'Especialista en Hisendes Locals', que es desenvoluparà durant l'any 2018

18/12/2017

Podrà sol·licitar l'assistència als cursos convocats el personal al servei de les administracions públiques, preferentment el d'Administració local, que compleixi els requisits exigits en l'apartat de destinataris de cadascun dels cursos.

Qui desitgi participar en les activitats formatives convocades haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible, després de la selecció del curs al qual es vol assistir, a l’adreça de l’Inap i al buscador de cursos. El consentiment del superior jeràrquic s'entén concedit des del moment en què accedeix a participar en accions formatives en què hagi resultat seleccionat. L'enviament de la sol·licitud telemàtica degudament emplenada suposa l'acceptació expressa de les normes i procediments que regeix el curs.

El termini de presentació de sol·licituds per a totes les accions formatives incloses en aquesta convocatòria finalitza el dia 11 de febrer de 2018.