Durant tot l'any 2018, se celebrarà la diversitat del nostre patrimoni cultural a tota Europa, a nivell de la UE, nacional, regional i local, amb l'objectiu d'animar a més gent a descobrir i comprometre's amb el patrimoni cultural europeu i reforçar el sentiment de pertinença a un espai europeu comú. El lema de l'any és 'El nostre patrimoni: on el passat es troba amb el futur'






10/01/2018

L'any es traduirà en un seguit d'iniciatives i esdeveniments a tota Europa, l'objectiu dels quals és que els ciutadanes i les ciutadanes s'apropin al seu patrimoni cultural i es comprometin activament amb ell.

El patrimoni cultural influeix en la nostra identitat i la nostra vida quotidiana. Forma part dels pobles i les ciutats, els paisatges naturals i els jaciments arqueològics d'Europa. no només es troba a la literatura, l'art i els objectes, sinó que també als oficis apresos dels nostres avantpassats, les històries que expliquem als nostres fills i filles, el menjar que gaudim en companyia i les pel·lícules que veiem i en les que ens hi reconeixem.