Amb l’objectiu de promoure una ciutadania responsable, solidària i compromesa amb els drets humans, la pau i el Desenvolupament, aquest Catàleg, adreçat als ens locals de menys de 100.000 habitants de la demarcació de Barcelona, recull un total de 14 accions de sensibilització i educació dirigides al públic en general o, de forma més específica, a infants i joves, i que han estat proposades per entitats de la demarcació de Barcelona






19/01/2018

Les accions tracten diferents temàtiques com ara els drets dels pobles indígenes, el dret d’asil, causes i conseqüències dels conflictes al món, el dret a l’aigua, els drets humans i el consum responsable entre d’altres, i inclouen tallers en diferent formats, cursos, jornades, exposicions i espectacles.

Els ens locals interessats han de posar-se en contacte amb les ONG indicades al Catàleg per fer la sol·licitud. El termini per realitzar-les finalitza el 31 d'octubre del 2018. La Diputació de Barcelona subvenciona el 80% del cost de l'acció, i el ens locals l’import que s’indica en cada cas.