Resolució CLT/40/2018, de 12 de gener, publicada al DOGC número 7540, de 22 de gener de 2018

22/01/2018

La resolució aprova les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en l'àmbit del patrimoni cultural, següents:

Subvencions per al disseny i la implantació d'un sistema de gestió de documents en arxius d'entitats locals i universitats públiques.

Subvencions per a l'inventari i la documentació dels béns culturals que integren els museus catalans.

Subvencions per al funcionament i les activitats dels museus de Catalunya.

Subvencions a municipis i comarques per a inversions en la gestió del patrimoni arqueològic i paleontològic.

Subvencions per a l'execució d'obres de restauració i de conservació d'immobles de notable valor cultural.

Subvencions per a la conservació i la restauració de béns culturals mobles i d'elements històrics i artístics del patrimoni immoble.

7. Subvencions per a l'elaboració i la millora d'instruments de descripció i la digitalització de fons del patrimoni documental de Catalunya custodiats en arxius.

Subvencions per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus

La Resolució també deroga els acords següents:

a) Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de 22 de febrer de 2017, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en l'àmbit del patrimoni cultural, publicat mitjançant la Resolució CLT/603/2017, de 23 de març.

b) Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de 24 de maig de 2017, pel qual s'aprova la segona modificació de les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en l'àmbit del patrimoni cultural, publicat mitjançant la Resolució CLT/1249/2017, de 29 de maig.

c) Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de 15 de juny de 2017, pel qual s'aprova la tercera modificació de les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en l'àmbit del patrimoni cultural, publicat mitjançant la Resolució CLT/1432/2017, de 16 de juny.

d) Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de 28 de juliol de 2017, pel qual s'aprova la quarta modificació de les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en l'àmbit del patrimoni cultural, publicat mitjançant la Resolució CLT/2120/2017, de 24 d'agost.