Els passats 8 i 9 de febrer Xavier Amor, president de l’FMC, va visitar l'Aran i es va entrevistar amb l'alcalde de Bossòst i president de l'Àmbit de Territori, Sostenibilitat i Serveis Urbans de l'FMC, Amador Marquès; l'alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano; i el Síndic del Conselh Generau d'Aran, Carlos Barrera, en suport a la singularitat del territori dels municipis aranesos i millora de serveis a la ciutadania






13/02/2018

A la trobada de Bossòst hi van assistir també membres d'aquesta corporació i electes locals de municipis veïns. A la visita a Vielha e Mijaran, van ser presents a més els regidors Maria Vergés i Alberto López, de Vielha e Mijaran; i el diputat provincial Paco Boya. A la reunió del Conselh Generau de l'Aran també hi va assistir l'alcalde de Naut Aran i membre del Conselh Generau, César Ruiz-Canela.

En les tres trobades el president de l'FMC va estar acompanyat pel secretari general de l'entitat, Juan Ignacio Soto Valle, i per Amador Marquès, alcalde de Bossòst i president de l'Àmbit de Territori, Sostenibilitat i Serveis Urbans de l'FMC; I es van tractar, entre d'altres qüestions, de les necessitats singulars i l'acció de govern d'aquest territori.