8 i 9 de març, a l'Auditori AXA de l'Illa, a Barcelona






16/02/2018

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i building SMART Spanish Chapter organitzen el quart European BIM Summit (EBS) que tindrà lloc a Barcelona els dies 8 i 9 de març de 2018, com el gran esdeveniment internacional del sector en matèria de la digitalització de la construcció.

Els continguts de les ponències d’enguany se centraran en la contribució del BIM en les tècniques i processos que aporta en l’àmbit de la transició digital del sector de la construcció a través dels models col·laboratius i la virtualització de cada fase del cicle de vida d’una edificació i/o infraestructura.

Enguany tindrem la possibilitat de conèixer les experiències desenvolupades en els 6 països de parla alemanya d’Europa com a convidats d’aquesta edició. També es donarà especial rellevància als canvis que aporta en l’economia de la construcció, un sector que va augmentant el seu pes específic a Europa una vegada arriba la seva implantació.

Als tècnics que procedeixin de la Federació de Municipis de Catalunya se'ls aplicarà un descompte del 25% sobre el preu de l’entrada per la qual cosa hauran d’introduir el codi BIM18FMC1.