L'objecte d'aquestes bases és regular l'atorgament dels Premis Alfons Ortuño de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, creats per la Resolució GRI/1154/2012, de 8 de juny, amb l'objectiu de reconèixer les actuacions d'innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública a les administracions públiques catalanes

19/02/2018

Entre els destinataris figuren les entitats que integren l'Administració local; l'Administració pròpia d'Aran; els organismes autònoms i les entitats públiques dependents o vinculades a qualsevol de les administracions públiques catalanes; els consorcis en què participen majoritàriament les administracions esmentades i les entitats públiques que depenen d'aquests consorcis o hi estan vinculades; i les empreses públiques participades majoritàriament per una Administració pública catalana.

Sota el lema general "Innovació i bones pràctiques”, s'identifiquen les quatre categories de candidatures següents: 1) Organització, processos i gestió econòmica; 2) Transparència, bon govern, avaluació i qualitat; 3) Desenvolupament d'equips i de persones; i, 4) Serveis finalistes.

Únicament es tindran en compte els projectes i les actuacions que hagin estat efectivament implantats per l'Administració candidata en el període que estableixi la convocatòria.

Les sol·licituds s'han de presentar per mitjans electrònics a través de la plataforma EACAT. L'enllaç a la plataforma també està disponible a Tràmits Gencat.