La ciutat d'Olot acollirà el dimecres 14 de març una jornada organitzada per la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i Ecoembes per tal d'acostar el món dels residus a tècnics i polítics locals amb l’objectiu de millorar la recollida selectiva als seus municipis. Experts en diferents camps de la gestió de residus explicaran consells, novetats i experiències recents






19/02/2018

En la jornada, que porta per títol de "La innovació en la recollida selectiva i la identificació d'usuaris per a residus municipals. Possibilitats d'implantació d'un pagament per generació", es parlarà de la prova pilot d'incentivació selectiva mitjançant l'ús del mòbil i es presentarà el projecte pilot de la Garrotxa: 4 models diferents en nuclis aïllats i les possibilitats d'implantar un pagament per generació. És prevista una visita als nuclis de la Garrotxa on s'han fet les experiències.

Finalment, a la sessió de la tarda se celebrarà una taula rodona per debatre com portem a la pràctica el pagament per generació.

La jornada tindrà lloc a la Sala "El Torín”, Ajuntament d’Olot (carrer Roser, 13. Olot).