El Tribunal Suprem ha anul·lat definitivament el concurs d'ATLL, la privatització més gran de la història a Catalunya. Si finalment es retira la concessió, Acciona podria reclamar a l'administració catalana una quantitat multimilionària en compensació a les inversions realitzades

21/02/2018

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs presentat per la Generalitat de Catalunya contra la sentència del Tribunal Suprem de Justícia de Catalunya (TSJC) del 22 de juny de 2015 en la què s'invalidava l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL), al desembre 2012, a una societat encapçalada per Acciona. Segons aquesta sentència, el concurs hauria de quedar revocat.

La sentència del Suprem també desestima el recurs d'Aigües de Barcelona, que va competir amb Acciona a l'esmentat concurs, que sol·licitava que s'acceptés una resolució de l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC) emesa al gener de 2013 en resposta a un recurs d'aquesta última companyia, que va decidir l'exclusió de l'oferta del grup liderat per Acciona d'aquest procés per no haver-se cenyit a les condicions del plec.

Font: La Vanguardia