La Federació de Municipis de Catalunya està celebrant aquest matí la sisena sessió de l'SDL 2017-2018, on s'estan tractant els remeis a l'ocupació abusiva de l'espai públic pels mitjans de mobilitat; i els serveis públics locals i les empreses d'economia mixta






09/03/2018

Per parlar de l'ocupació dels espais públics comptem amb Domènec Sibina Tomàs, professor de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona. I per tractar totes les qüestions referents als serveis públics locals i les empreses d'economia mixta hem convidat Sandra Antoniazzi, professora de Dret Administratiu de la Universitat de Roma 2 Tor Vergata.

Pel que fa als grups de treball, el primer, sobre personal, règim jurídic i hisenda, analitzarà la responsabilitat de l'Estat Legislador en l'Impost sobre la producció d'energia elèctrica, a càrrec d'Anna Aris Perelló, lletrada del Servei d'Assessoria Jurídica de la Diputació de Barcelona. I al segon grup, sobre serveis i ordenació del territori, urbanisme i medi ambient, Manuel Mallo Gómez, director de l'àrea de Règim Jurídic de la Direcció de Serveis Jurídics de l'Ajuntament de Barcelona, parlarà sobre els habitatges d'ús turístic: situació actual i perspectives.