La Federació de Municipis de Catalunya ha acollit avui una reunió entre Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Àngel Ros, alcalde de Lleida; i Francisco V. Blázquez, president de la Federació Espanyola d'Handbol; per continuar avançant en l'organització del Mundial d'Handbol femení que tindrà lloc el desembre de 2021, en aquestes dues localitats, entre d'altres






12/03/2018

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros; i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, s'han reunit avui a la seu de la Federació de Municipis de Catalunya amb el president de la Federació Espanyola de Handbol, Francisco V. Blázquez, per continuar treballant perquè tant Lleida com Granollers seran dues de les seus del Mundial d'Handbol femení del 2021, després que la Federació Internacional d'Handbol va atorgar l'organització del 25è campionat a la candidatura encapçalada per Granollers, i en la que hi participen, a més de Lleida, les de Tarragona, Barcelona, Badalona i Castelló de la Plana.

Els arguments que van donar la victòria a la candidatura mediterrània encapçalada per Granollers van ser el desig d’organitzar per primera vegada a l’Estat un Mundial d’Handbol femení, fer servir aquest Campionat del Món per donar un impuls a la pràctica de l’handbol femení i l’experiència en l’organització d’esdeveniments esportius de primera magnitud, com el Mundial d’handbol masculí del 2013 en què Granollers va ser una de les seus o els Jocs Olímpics de Barcelona. La competició del Mundial 2021 està prevista per a la primera quinzena del mes de desembre.

Acollir aquestsi grans esdeveniments esportius com aquest, a més d’aportar a les ciutats una projecció global de caràcter internacional, representen una contribució a la seva economia, especialment en els sectors de l’hostaleria i el turisme.

En la reunió d'aquest matí, en nom de Xavier Amor, president de l'FMC i alcalde de Pineda de Mar, s'ha fet entrega d'un exemplar de la litografia 'Multitud', de l'artista gironí Josep Perpiñà, al president de la Federació Espanyola d'Handbol, Francisco V. Blázquez.