L'import màxim del crèdit disponible per a finançar les subvencions previstes en aquesta convocatòria, per a tot el territori nacional, és de 184.000.000 d'euros, procedents de recursos del Fons Social Europeu per al període d'intervenció 2014-2020. L'annex I de la convocatòria inclou la distribució d'aquest import per categoria de regió i la corresponent taxa de cofinançament

03/05/2018

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions.

La concessió de subvencions per cofinançar projectes promoguts per entitats locals en l'àmbit de la inclusió social, lluita contra la pobresa i la discriminació, que incloguin la realització d'itineraris integrats de contingut formatiu dirigits a la inserció de persones desocupades que pertanyin a col·lectius més vulnerables , així com el desenvolupament de jornades informatives d'activació i intercanvi d'experiències i bones pràctiques.

Les entitats beneficiàries són:

a) Els ajuntaments de municipis amb població superior a 20.000 habitants.

b) Les diputacions, cabildos i consells insulars i comunitats autònomes uniprovincials, en l'exercici de les competències que corresponen a les diputacions provincials.

c) Els organismes autònoms dependents de qualsevol de les entitats assenyalades en els apartats anteriors.

Les bases reguladores es poden trobar a l’Ordre PRA / 37/2018, de 16 de gener, del Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials, per la qual s'aproven les Bases Reguladores per a la concessió dels ajuts del Fons Social Europeu (FSE) que preveu l'Eix2 del Programa operatiu d'Ocupació, Formació i Educació (POEFE), destinades a Entitats Locals per millorar la inserció de les persones més vulnerables, publicada al "Butlletí Oficial de l'Estat" núm. 21, de 24 de gener de 2018.

El procediment de concessió dels ajuts és de concurrència competitiva.