Com cada any, se celebraran les Jornades Europees de Patrimoni i en l’edició 2018 seran els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Des de la Federació de Municipis de Catalunya participarem en la coordinació, difusió i recollida d’inscripcions d’activitats que organitzen ajuntaments, consells comarcals i altres entitats. Enguany és l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i les JEP mostraran una nova imatge i una campanya de comunicació específica en la què s’hi està treballant






07/05/2018

El fet que enguany sigui l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, i que les JEP coincideixin amb un cap de setmana llarg, és una gran ocasió per fer créixer la participació dels municipis i entitats d’arreu de Catalunya, i donar a conèixer aquest esdeveniment d’una manera més massiva al públic.

Properament, un cop acabades les tasques tant de de coordinació com d’imatge de les JEP 2018, farem la difusió a municipis i entitats, perquè promoguin i inscriguin activitats a l’Agenda de les Jornades com fem cada any. Com és habitual, des de la Federació de Municipis de Catalunya informarem de l’inici del període per inscriure activitats i de la manera de fer-ho.