Mitjançant una resolució de l’Institut Nacional d’Administració Pública es convoca la Jornada sobre contractes menors en la Llei de contractes del sector públic, a celebrar el dia 20 de juny de 2018, al Gran Amfiteatre del Col•legi de Metges. Constarà de cinc hores lectives. El nombre de places és de 450. La data límit d'inscripció és el 4 de juny de 2018

14/05/2018

Els destinataris són els funcionaris de l'Escala de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional i altres funcionaris pertanyents a cossos i escales dels subgrups A1 i A2, i personal laboral fix assimilat, de totes les administracions públiques.

Els objectius de l’acció formativa són l’anàlisi dels problemes plantejats per l'aplicació de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, en relació amb els anomenats contractes menors.

Programa:

09.30 h-10.00 h. Obertura de la jornada. Manuel Arenilla Sáez. Director de l'INAP.

10.00 h-11.00 h. Part I. Els contractes menors en la nova llei. Miguel Pardo González. Secretaria de la Junta Consultiva de Contractació Pública de l'Estat.

11.30 h-12.30 h. Part II. Principis generals de la contractació pública i contractes menors. José Antonio Moreno Molina. Catedràtic de Dret Administratiu.

12.30 h-13.30 h. Part III. Expedient de contractació en els contractes menors i els riscos del fraccionament de l'objecte del contracte. José Manuel Martínez Fernández. Vicesecretari General. Ajuntament de Valladolid.

13.30 h-14.30 h. Part IV. Fiscalització de contractes menors. Javier Tena Ruiz. Subdirector general de Coordinació de la Contractació. Ajuntament de Madrid.

14.30 h-15.00 h. Torn de preguntes.

Qui desitgi participar en l'activitat formativa convocada haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible, després de la selecció de la jornada, a les adreces inferiors. El consentiment del superior jeràrquic s'entén concedit des del moment en què accedeix a participar en accions formatives en què hagi resultat seleccionat. L'enviament de la sol·licitud telemàtica degudament emplenada suposa l'acceptació expressa de les normes i procediments que regeixen la jornada.

La informació detallada de la jornada serà exposada a la pàgina web de l'Institut. Es podrà sol·licitar informació addicional a través del correu electrònic fl@inap.es