Resolució de 31 de maig de 2018, de l’INAP, publicada al BOE número 134, de 2 de juny de 2018

05/06/2018

Mitjançant aquesta resolució es convoquen accions formatives descentralitzades dirigides al personal al servei de les administracions públiques, preferentment el d'Administració local, que compleixi els requisits exigits en l'apartat de destinataris de cadascun dels cursos següents:

• Reglamento europeo de protección de datos

• Procedimiento administrativo general y procedimientos especiales en el derecho local (sancionador, responsabilidad patrimonial y defensa del patrimonio).

• Factura electrónica y sistema FACe.

• Administración electrónica, transparencia y protección de datos: su incidencia en las entidades locales.

• La nueva regulación jurídica del control interno en las entidades locales: evolución y contenidos.

• La nueva Ley 9/2017, de 8 de noviembre, de contratos del sector público y su incidencia en la Administración local.

• La contratación de las entidades locales, en el marco de la Ley 9/2017, de 8 de noviembre, de Contratos del Sector Público.

• Aspectos contractuales previos a la ejecución.

• Ejecución contractual, extinción del contrato, control financiero y gestión eficiente de la contratación.

• La nueva regulación de protección de datos: reglamento de la UE y ley ordenación de protección de datos.

• El nuevo Reglamento de protección de datos de carácter personal (Reglamento UE 2016/679).

• Reglamento general de protección de datos. Novedades y cambios en el tratamiento de los datos.

• Estabilidad, sostenibilidad financiera y control interno local.

Qui desitgi participar en les activitats formatives convocades haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible després de la selecció del curs al qual es vol assistir a l’adreça de l’INAP. El consentiment del superior jeràrquic s'entén concedit des del moment en què accedeix a participar en accions formatives en què hagi resultat seleccionat. L'enviament de la sol·licitud telemàtica degudament emplenada suposa l'acceptació expressa de les normes i procediments que regeixen cadascun dels cursos.

El termini de presentació de sol·licituds als cursos descentralitzats inclosos en aquesta convocatòria s'indica a la pàgina web de l'INAP (www.inap.es).

Els alumnes hauran d'assistir amb regularitat al curs. Una inassistència superior al deu per cent en el còmput total d'hores lectives programades impossibilitarà l'expedició de la certificació i donarà lloc a la baixa en el curs, amb pèrdua de tots els drets.

Els alumnes seleccionats que no observin les regles elementals de participació, respecte i consideració cap a professors, companys o personal de l'INAP i, en general, que contravinguin el que disposa el Codi Ètic de l'INAP (que podrà consultar-se en (www.inap.es/ coneix-) podran ser exclosos de les activitats formatives.

Per al desenvolupament dels processos d'aprenentatge, els alumnes comptaran amb l'accés gratuït a Àgora, a l'Administració al Dia i al Banc de Coneixement, així com a la Xarxa Social Professional.

La informació detallada amb els objectius, continguts, metodologies, calendari i valoració de cada curs descentralitzat en col·laboració serà exposada a la pàgina web de l'Institut, al costat de la seva inscripció. Igualment, es podrà sol·licitar informació addicional a les seus on se celebrin els cursos i mitjançant el correu electrònic fl@inap.es