La Comissió d'Educació de la FEMP ha elaborat una enquesta amb l'objectiu de donar visibilitat i posar en valor el paper central que ajuntaments, diputacions, consells i cabildos juguen en l'àmbit de l'educació. La informació facilitada des de tots els ajuntaments és primordial






28/06/2018

La Comissió d'Educació de la FEMP té, com un dels seus principals eixos d'actuació durant aquest mandat, la reivindicació del vital paper que els governs locals desenvolupen en matèria d'educació i la insuficiència dels recursos amb què compten per a això.

Amb aquesta finalitat, la Comissió ha acordat la creació d'un grup de treball que assisteixi en l'elaboració dels estudis i la formulació de reflexions i propostes que puguin sustentar i reforçar aquest debat polític, que ha d'evidenciar la inadequació del marc competencial i financer que actualment estableix el nostre ordenament.

Amb l'objectiu també de portar a la Subcomissió per a un Pacte d'Estat Polític i Social per l'Educació la veu del municipalisme, fent patents els molts i insubstituibles recursos educatius que els governs locals proveeixen als seus ciutadans i ciutadanes, s'ha proposat aquesta enquesta, que vol donar visibilitat i posar en valor el paper central que els governs locals juguen en l'àmbit de l'educació.

Us agraïm la vostra participació a l'enquesta, la informació que pogueu facilitar des dels ajuntaments és insubstituible.