Iniciem de nou el període d’inscripcions d’activitats per a les Jornades Europees de Patrimoni 2018. Enguany, les Jornades Europees del Patrimoni se celebraran els dies 12, 13 i 14 d'octubre. La data límit per entrar inscripcions és el 20 de setembre






29/06/2018

Queden tres mesos per a una nova edició de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP). Una edició especial la d'enguany, que se celebra en el marc de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural.

Ja es poden pujar les activitats a l'agenda de patrimoni.gencat. Per tal que les vostres propostes apareguin publicades, és important que seguiu les instruccions de la guia d'estil que aduntem. La data límit d'inscripció per tal de poder garantir la difusió conjunta de totes les activitats amb l’antelació necessària és el 20 de setembre de 2018. És molt important, en tots els casos, omplir els camps corresponents a les dades de la persona responsable (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic). Recordar-vos també el caràcter gratuït de les JEP per aquest motiu, cal tenir present marcar "Gratuït” a la casella de preus (es tracta d’un formulari que s’utilitza per altres activitats i no es pot anul·lar).

Us suggerim que no espereu a darrera hora per entrar les vostres inscripcions ja que, a diferència d’anteriors ocasions, no podrem garantir el marge de maniobra que havíem tingut en passades edicions.

Com sempre, estem a la vostra disposició per atendre les consultes, dubtes i aclariments que us calgui.