Aquest matí ha tingut lloc la tercera sessió del Seminari Tècnic Local organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya. Aquesta vegada, els 120 assistents abans d'escoltar la conferència programada han pogut visitar la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí i el Museu Agbar de les Aigües i pou Fives Lille






29/06/2018

Els assistens a aquesta sessió del Seminari Tècnic s'han trobat al Museu Agbar de les Aigües i allà s'han dividit en dos grups: el primer ha visitat la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí i el segon ha fet un recorregut pel Museu Agbar. A continuació, han fet les visites a la inversa.

Seguidament, han retornat a l'Auditori del Museu Agbar per escoltar la conferència que ha anat a càrrec de Ramon Creus, director de Suport Opeatiu d'Aigües de Barcelona, sobre la gestió moderna de l'aigua.

Recordem que el passat 20 d'abril va tenir lloc la inauguració del Seminari Tècnic Local 2018 amb una sessió dedicada a l'urbanisme; i a la del 25 de maig es va tractar les eines per a la gestió dels serveis urbans. La sessió que tindrà lloc el 13 de juliol anirà sobre medi ambient; el 14 de setembre serà el torn de lels polítiques del sòl, edificació i habitatge; el 19 d'octubre serà el torn de la gestió urbanística; el 16 de novembre tractarem els projectes urbans; i per finalitzar, el 21 de desembre analitzarem la planificació territorial.