Darrerament hem rebut a la Federació de Municipis de Catalunya diferents consultes de les entitats locals sobre el programa “Projectes Singulars”. Per aquest motiu hem organitzat una sessió informativa que tindrà lloc a la seu de l'FMC el proper dijous 19 de juliol en la que comptarem amb la participació d'Àlex Plana, responsable del programa






19/07/2018

La presentació de la sessió informativa anirà a càrrec d’Esther Pujol Martí, presidenta de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Federació de Municipis de Catalunya i alcaldessa de Tiana.

A continuació tindrà lloc la presentació del programa 'Projectes singulars', que anirà a càrrec d'Albert Vidal, tècnic del programa d'ocupació juvenil del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Seguidament és previst un debat amb els assistents moderat per Esther Pujol Martí.

Per motius d’aforament de la sala, us preguem que confirmeu la/les persona/es que assistireu enviant un correu electrònic a s.arnedo@fmc.cat o e.redortra@fmc.cat. Per a qualsevol dubte o qüestió podeu posar-vos en contacte amb l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Ocupació (Elisabet).

El programa 'Projectes Singulars' té l'objectiu de reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.