Aquest matí està tenint lloc la quarta sessió del Seminari Tècnic Local, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya. Davant 176 assistents, s'ha analitzat el medi ambient, amb la nova legislació de les avaluacions ambientals, la problemàtica dels sòls contaminats i la contaminació atmosfèrica






13/07/2018

Per parlar del nou marc legislatiu per a les avaluacions ambientals, comptem amb Laura Fonts Torres, de l'Oficina Territorial d'Acció i Avaluació Ambiental de Barcelona; i per analitzar la problemàtica dels sòls contaminats i la seva transformació urbanística, ens acompanya Josep Anton Domènech i Paituví, cap del Departament de Gestió de la Contaminació de Sòls de la Generalitat de Catalunya.

La darrera ponència, sobre l'ordenança metropolitana de contaminació atmosfèrica, va a càrrec d'Elena Veza Martínez, tècnica del Servei de Sostenibilitat i Educació Ambiental dels Serveis Ambientals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Recordem que el passat 20 d'abril va tenir lloc la inauguració del Seminari Tècnic Local 2018 amb una sessió dedicada a l'urbanisme; a la del 25 de maig es va tractar les eines per a la gestió dels serveis urbans; i a la que es va celebrar el 29 de juny es va analitzar la gestió dels serveis urbans. La sessió que tindrà lloc el 14 de setembre es dedicarà a les polítiques del sòl, edificació i habitatge; el 19 d'octubre serà el torn de la gestió urbanística; el 16 de novembre tractarem els projectes urbans; i per finalitzar, el 21 de desembre analitzarem la planificació territorial.