José Antonio Canillas, president d’ASESCAT, ha estat rebut avui per Xavier Amor, president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar. L'objectiu de la trobada ha estat concretar la col·laboració entre les dues entitats per a l'organització d'una jornada que possiblement se celebri a la tardor






12/07/2018

El president d'ASESCAT, José Antonio Canillas, ha estat acompanyat en aquesta trobada que ha tingut lloc a la seu de la Federació de Municipis de Catalunya per Joaquim Burjons i Josep Llabina.

ASESCAT és una organització nova però amb una gran projecció, i referent de les societats laborals a Catalunya, que té com a objectiu representar els interessos de les societats laborals catalanes, impulsar la creació i consolidació d'aquest tipus d'empreses, així com d'altres formes societàries de l'economia social, i avançar en la relació entre les organitzacions per generar les sinergies que afavoreixin aquests models d'empresa. Forma part de la Confederació Empresarial de Societats Laborals d'Espanya (CONFESAL).