El termini de presentació de les sol·licituds, acompanyades de la documentació pertinent, és de 20 dies naturals a comptar des de la publicació d'aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

16/07/2018

Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per les bases reguladores aprovades per la Resolució TES/1320/2018, de 18 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions destinades al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran (DOGC núm. 7647, de 21 de juny de 2018).

La dotació màxima de les subvencions que preveu aquesta convocatòria és de 185.000 € euros, i la seva concessió s'imputa amb càrrec a les posicions pressupostàries D/460000100/5420/0000 (105.000 euros) i D/482000100/5420/0000 (80.000 euros), del pressupost de l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran per a l'any 2018. La dotació establerta a les posicions pressupostàries esmentades pot ser modificada d'acord amb la normativa vigent. L subvenció es pot concedir per l'import total sol·licitat, o bé per un import parcial, que es determinarà tenint en compte les disponibilitats pressupostàries i les puntuacions obtingudes en aplicació dels criteris de valoració que preveu la base 11 de la resolució esmentada. La quantitat màxima subvencionable per actuació és de 6.000 euros.

Les sol·licituds, acompanyades de la documentació requerida, es presentaran de la manera següent: en el cas d'ens locals, les sol·licituds i els altres documents dels tràmits associats al procediment de concessió de les subvencions i la seva justificació es presenten en el registre telemàtic disponible de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l'extranet de les administracions públiques de Catalunya, EACAT, en els termes que estableix la normativa vigent. El formulari de sol·licitud, així com la informació sobre aquest tràmit, estan a disposició dels sol·licitants a l'extranet de les administracions públiques de Catalunya, EACAT, i ha de ser formalitzat pel/per la representant legal. La impossibilitat tècnica o d'altra índole no eximeix, en cap cas, els ens locals, de l'obligació de trametre la documentació dins el termini establert en aquesta resolució excepte si es produeix una interrupció no planificada en el funcionament de la plataforma EACAT durant l'últim dia establert per a la realització del tràmit corresponent. En aquest cas, la tramesa es podrà dur a terme durant els tres dies hàbils consecutius i es publicarà una notícia a EACAT que comuniqui aquesta circumstància i els possibles canals per fer el tràmit.

Per a la resta de sol·licitants, la presentació de les sol·licituds i altres tràmits associats al procediment de concessió de les subvencions i la seva justificació s'han de realitzar per via telemàtica utilitzant la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya. La sol·licitud i la justificació de la subvenció s'han d'emplenar en els formularis normalitzats que es poden descarregar des de l'adreça electrònica següent: http://tramits.gencat.cat i han de ser formalitzats pel/per la representant legal de la persona interessada.

D'acord amb el que preveu l'Ordre GRI/233/2015, de 20 de juliol, per la qual s'aprova el Protocol d'identificació i signatura electrònica, i la base 7.2 de la Resolució TES/1320/2018, de 18 de juny, la presentació de les sol·licituds s'ha de fer amb mecanismes d'identificació i signatura electrònica de nivell alt de seguretat. En el supòsit d'interrupció no planificada en el funcionament dels sistemes electrònics de la seu durant l'últim dia establert per a la realització del tràmit corresponent, aquest es podrà dur a terme durant els tres dies hàbils consecutius. La persona usuària ha de visualitzar un missatge a la seu en què es comuniqui aquesta circumstància.

El termini per executar l'actuació subvencionada és des de l'1 de gener de 2017 fins al 31 de desembre de 2017.