La gala d'entrega dels 21ns Premis RAC es va fer a l'Auditori de l’ONCE amb una gran presència de les ràdios locals. Presentada pel periodista Jordi Basté, els premis s'han convertit en un homenatge a la gent de la ràdio que ha treballat durant la pandèmia en condicions molt complicades i que l'ha obligat a reinventar-se en la majoria d'ocasions. Així doncs, el Premi al Millor Programa de Ràdio Local s'ha atorgat a 'Palau Notícies', de Ràdio Palau






16/06/2021

En aquesta mateixa categoria també s'han donat dues Mencions de Qualitat a "Especial 1 any de confinament" de Ràdio Igualada; i a "Informatiu Especial Covid", de Vilassar Ràdio, el director de la qual també forma part de la junta directiva de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya.

També la ràdio local Tarragona Ràdio ha estat premiada pel programa 'Tothom' presentat per Miquel González per haver-se consolidat amb els anys en un espai de referència sobre la diversitat, la integració i les qüestions socials vinculades a col·lectius en risc d'exclusió o amb capacitats diverses, en l'apartat a la Inclusió. En aquest cas s'han atorgat dues Mencions de Qualitat al programa "Lideratges. La veu de la dona als negocis", d'Onda Cero Catalunya i a "La ràdio escolta els avis", de La Xarxa.

D'altra banda el programa 'Obert per vacances' d'EMUN FM RàdioCugat MèdiaMataró RàdioRàdio Ciutat de BadalonaRàdio Ciutat de TarragonaRàdio L'Escala i La Xarxa ha estat reconeguda en la menció de Qualitat de la categoria de Millor Programa, que ha guanyat "El Búnquer", de Catalunya Ràdio.