S'ha habilitat un nou servei d'informadors ambientals, que se sumarà al que ja tenen alguns municipis gironins finançat pels ajuntaments respectius. La Diputació, juntament amb la Fundació Emys, el coordinarà sobre el terreny amb l'objectiu de sensibilitzar els visitants i fomentar les bones pràctiques en aquests indrets protegits






19/07/2022

El programa es desplegarà durant els mesos de juliol i agost en gorgues i espais fluvials molt freqüentats a l'estiu per tal de promoure l'ús responsable d'aquests indrets protegits i evitar conductes incíviques. 

Aquest nou servei constarà d'onze informadors, que estaran repartits a Canet d'Adri, Santa Pau, Vidrà, Camprodon, Sant Llorenç de la Muga, Albanyà, la Vall d'en Bas i Sales de Llierca i el riu Ter. D'aquesta manera, es reforçarà i ampliarà el dispositiu d'informadors que ja tenen alguns municipis i que financen els ajuntaments respectius, principalment als espais del riu Brugent (les Planes d'Hostoles, Vall d'en Bas i Sant Feliu de Pallerols) i la Vall de Bianya i Sadernes (Tortellà, Montagut i Oix i Sales de Llierca), entre d'altres.