En concret, els habitatges públics a rehabilitar amb fons Next Generation EU es troben a Barcelona, Lleida, Móra d'Ebre, Reus, Sant Quirze del Vallès, Tarragona, Terrassa i Vila-Seca






07/09/2023

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha signat un acord amb la Generalitat de Catalunya per finançar amb 13,5 milions d'euros dels fons europeus Next Generation EU la rehabilitació de fins a 919 habitatges públics ubicats a 13 entorns residencials que es troben a Barcelona, Lleida, Móra d'Ebre, Reus, Sant Quirze del Vallès, Tarragona, Terrassa i Vila-seca.

El pressupost total estimat de l'actuació és de 22,63 milions d'euros, per la qual cosa MITMA aportarà el 60% del finançament, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i la resta provindrà de la Generalitat. No en va, els habitatges a rehabilitar són propietat de la comunitat autònoma a través de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i de l'Institut Català del Sòl (INCASOL).

A l'enllaç trobareu el desglossament per províncies, les actuacions amb detall als municipis i les aportacions del MITMA.

Font: Govern d'Espanya - 27 de juliol 2023.