European Urban Initiative (FEDER)

09/05/2024

La tercera convocatòria de propostes de la Iniciativa Urbana Europea EUI-Accions innovadores (EUI-IA) s'ha llançat ara amb un pressupost indicatiu assignat de 90 milions d'euros de Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). 

Cada projecte pot rebre fins a un màxim de 5 milions d'euros de cofinançament FEDER i l'execució del projecte s'ha de dur a terme en un període màxim de 3,5 anys.

Les ciutats interessades a entrar en aquesta tercera convocatòria estan convidades a començar a desenvolupar les seves propostes de projectes tan aviat com sigui possible utilitzant els diferents recursos disponibles en la pàgina de la convocatòria a l'enllaç.

Es recomanen els passos següents per començar:
1. Llegiu la tercera convocatòria de l'EUI-IA amb la descripció de temes.
2. Desenvolupeu una idea de projecte d'acord amb un dels temes que responguin als reptes locals de la vostra  ciutat.
3. Configureu la vostra associació de projectes establint contactes amb entitats rellevants, com ara socis públics i privats, ONG, universitats, pimes...
4. Comenceu a dissenyar conjuntament el marc del vostre pla de treball del projecte amb els vostres socis i grups d'interès.
 
La convocatòria finançarà projectes per oferir exemples tangibles i reals sota els temes "transició energètica" i "tecnologia a les ciutats".

Aquesta convocatòria és oberta va des de maig i es tancarà el 14 d'octubre de 2024 a les 14:00 hores CEST.

No dubteu a contactar amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu electrònic: innovadoractions@urban-initiative.eu

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 7 de maig 2024.