Acord GOV/14/2025, de 21 de gener, publicat al DOGC núm. 9334, de 23 de gener de 2025
23/01/2025
L'Estratègia alimentària de Catalunya 2025-2028 articula els seus objectius per mitjà de quatre dimensions clau que integren la sostenibilitat ambiental, la cohesió territorial, la justícia social i la salut alimentària. A partir d'aquests pilars, s'han identificat iniciatives i actuacions per avançar cap a un model alimentari que asseguri la qualitat i la seguretat dels aliments, redueixi l'impacte ambiental, enforteixi la producció local i incrementi l'autoproveïment.
Concretament, s'aposta per la integració de tecnologies avançades, la promoció d'una bioeconomia circular, la prevenció del malbaratament alimentari i la millora de l'accessibilitat a aliments saludables i sostenibles. Aquesta visió estratègica vol situar Catalunya com a referent en excel·lència alimentària, tant a escala nacional com internacional.
Contingut relacionat
AQUESTA WEB UTILITZA GALETES
Les galetes són importants, influeixen en l''experiència de navegació, ens ajuden a protegir la privacitat i permeten realitzar les peticions que ens solicitin a través de la web.
Utilitzem galetes propies, aquestes són estrictament necessàries per el funcionamint bàsic de la web i, per tant, sempre estan actives. Altrament, també utilitzem galetes de tercers, aquestes són opcionals i es poden configurar des de la opció de Configurar Galetes.
Més informació en la nostra Política de Galetes.
Galetes estrictament necessàriesAquestes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i no poden desactivar-se en els nostres sistemes. S'ajusten en resposta a les seves accions per proporcionar serveis com la personalització de les preferències de privacitat, la iniciació de sessió o l'ompliment de formularis.
Galetes de tercersAquestes galetes ens permeten rastrejar les visites i les fonts de trànsit, el que ens habilita per avaluar i millorar el rendiment del nostre lloc web.