Les accions estan incloses en el pla de formació en col·laboració amb les entitats locals i la convocatòria s’ha publicat al BOE núm. 69, de 21 de març de 2015

26/03/2015

Les accions formatives descentralitzades estan dirigides al personal al servei de les administracions públiques, preferentment el d'Administració local, que compleixi els requisits exigits en l'apartat de destinataris de cadascun dels cursos, segons el programa que es descriu a l'annex .

El consentiment del superior jeràrquic s'entén concedit des del moment en què accedeix a participar en accions formatives en què hagi resultat seleccionat. L'enviament de la sol·licitud telemàtica degudament emplenada suposa l'acceptació expressa de les normes i procediments que regeixen cadascun dels cursos.

La informació detallada amb els objectius, continguts, metodologies, calendari i valoració de cada curs descentralitzat en col·laboració serà exposada a la pàgina web de l'Institut, amb la seva inscripció. Igualment, es podrà sol·licitar informació addicional en les seus on es celebrin els cursos i a través del correu electrònic fl@inap.es

La valoració prevista a l'annex per a cada acció formativa ho és a l'efecte del que disposa l'article 1.D) de l'Ordre de 10 d'agost de 1994, per la qual es dicten normes sobre concursos de provisió de llocs reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal, en relació amb el que estableix la Resolució de 26 d'octubre de 1994, de l'Institut Nacional d'Administració Pública (BOE de 8 de novembre).