Les sessions tindran lloc els dies 15 i 16 d'abril a Cosmocaixa, Barcelona

31/03/2015

El passat 21 de febrer es va publicar el nou real decret 110/2015 sobre residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE). Aquest decret, que instaura un nou model de gestió de RAEE, defineix de forma detallada les obligacions de tots els agents implicats en la cadena de gestió de RAEE: productors d’electrodomèstics (fabricants i importadors) i distribuïdors d’electrodomèstics, gestors de residus, sistemes integrats de gestió i ens locals.

L'Agència de Residus de Catalunya ha organitzat 4 sessions que tenen la finalitat de donar a conèixer com afecta el nou real decret de RAEE, i en concret, pel que fa als Ens Locals, han programat la Sessió del dijous, 16 d'abril, per tal d'informar dels nous requisits en relació a la recollida i emmagatzematge de RAEE a les deixalleries, així com de l'adaptació que cal realitzar de forma immediat de les llicències dels gestors de residus ubicats als diferents municipis.

En la sessió informativa per a ens locals assistirà la Sra. Begoña Fabrellas, cap d'àrea de la subdirecció general de residus del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient que s'ha ocupat de la redacció d'aquest nou decret, així com també hi comptarem amb els representants de l'ARC que s'ocuparan de la seva aplicació a Catalunya.

Aquestes sessions són gratuïtes, però és necessari fer la inscripció a través dels enllaços que us facilitem a continuació.