S’han aprovat les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades al foment de projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals

14/07/2015

La resolució publicada també fa pública la convocatòria de subvencions per a l’any 2015 destinada a ens locals per promoure projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals, i a entitats sense ànim de lucre i universitats per promoure o impulsar projectes de prevenció de residus municipals. Aquesta convocatòria es regeix per les bases que es publiquen en l’annex.

L’assignació màxima de la convocatòria és de 750.000 (set-cents cinquanta mil) euros, que anirà a càrrec dels pressupostos de l’Agència de Residus de Catalunya per a l’any 2015 i es distribuirà de la manera següent:

a. 550.000 (cinc-cents cinquanta mil) euros per a les subvencions sol·licitades pels ens locals, a la partida 460.15.01.

b. 200.000 (dos-cents mil) euros per a les subvencions sol·licitades per les entitats sense ànim de lucre i universitats, a la partida 482.15.01.

L’assignació d’aquesta convocatòria podrà ser objecte d’ampliació d’acord amb la normativa d’aplicació, segons la disponibilitat pressupostària.

En cas que es produeixin romanents en la dotació d’alguna de les modalitats i partides pressupostàries d’aquesta convocatòria, l’import corresponent es pot aplicar a la dotació de l’altra modalitat i partida pressupostària en funció de les sol·licituds admeses.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria finalitzarà el 15 de setembre de 2015.

Les subvencions d’aquesta convocatòria estan subjectes al Reglament (UE) núm. 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre, relatiu a l’aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea a les ajudes de mínims.