El passat divendres dia 30 de novembre es va publicar al DOGC número 7759A, l'Ordre TSF/200/2018, de 29 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a la posada en marxa del Programa referent d'ocupació juvenil

04/12/2018

L'objecte  d'aquestes bases és regular les subvencions destinades a la posada en marxa d'un Programa referent d'ocupació juvenil. En aquest sentit, es consideren actuacions subvencionables aquelles necessàries per desenvolupar el Programa referent, mitjançant unitats especialitzades en ocupació juvenil per facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Podran ser entitats beneficiàries d'aquesta subvenció les següents:

a) Els ajuntaments i els consells comarcals de Catalunya o, en el seu lloc, els seus organismes autònoms o les entitats dependents o vinculades a aquells, que pertanyin als municipis o comarques respectivament.

b) Les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya. En defecte d'aquestes, les entitats vinculades o associades a aquestes que tinguin encomanada o desenvolupin programes i serveis de la Garantia Juvenil.

La distribució territorial i el tipus d'entitats que hi poden participar de les mencionades als punts a) i b) d'aquesta mateixa base es concretaran a cada convocatòria.

El procediment de concessió de les subvencions regulades en aquesta Ordre és el de concurrència no competitiva.